tiistai 8. lokakuuta 2013

Koulu ja asuntola

Viime päivät ovat menneet varsin rennoissa merkeissä, sillä olemme saaneet lomailla koulusta pari päivää. Teimme kurssivalinnat ja yllätyksenä tuli tuntien vähäinen määrä. Käymme mm. englannin, saksan, musiikin, tietotekniikan ja terveystiedon tunneilla. Torstaiksi meillä onkin tehtävänä esitelmä musiikin tunnille suomalaisesta musiikkikulttuurista, jota varten olemme harjoitelleet yhden kappaleen soittamista/laulamista asuntolamme musiikkihuoneessa.



Pädagogische hochschule on Klagenfurtin yliopisto, jossa kouluttautuu opettajia eri kouluasteille. Vaihto-opiskelijoita koulussa on tällä hetkellä noin 25, joista useimmat viettävät koko lukuvuoden Klagenfurtissa.
Koulusta löytyy pieni kioski, josta on mahdollista ostaa virvokkeita ja naposteltavaa koulupäivän ajaksi.
Suurta ruokalaa koulussa ei ole, sillä useat opiskelijat menevät syömään ruokatunnilla muualle.


Don Boscon asuntola

Asuntola, jossa asumme on noin 90 henkilön uskonnollinen asuntola, josta kaikki asukkaat meitä lukuunottamatta ovat poikia. Asumme pienessä kolmen hengen huoneessa, jossa on myös kylpyhuone. Ilmapiiri asuntolassa on rento, mutta asukkaille on laadittu säännöt, joita tulee noudattaa. Asuntolassa on mahdollista ruokailla maksua vastaan aamupalalla, lounalla, sekä illallisella, mutta me pidämme parempana vaihtoehtona kokata ruokamme itse kerroksen keittiössä.
Viihtyvyyttä asuntolaan tuo alakerran peli-, sekä musiikkihuone ja kuntosali. Myös joka arki-ilta pelihuoneesta löytyy poikien pitämä kioski, josta he myös soittavat musiikkia.







Iida ja Tiina tutustumassa Itävaltalaiseen kahvilakulttuuriin. 

Nyt menemme harjoittelemaan suomalaisen kappaleen esittämistä :) 

-Iida, Mona ja Tiina








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti